Jump to content
  • psycholog-online-skype-16.jpg.jpg

Jak to rozegrać?

1996rosiu

Recommended Posts

Witam , 2 miesiące temu poznałem dziewczynę widzieliśmy się już ponad 10 razy. Widujemy się w weekendy jak każdy z nas ma wolny czas ,ona nie lubi pisać dlatego nie piszemy. Bliżej weekendu ja proponuję spotkania a ona zawsze się zgadza na spotkaniach jest fajnie i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Tylko teraz moje pytanie: Czy to dobrze ,żebym ja cały czas angażował spotkania? Ona pewnie się spodziewa,że bliżej weekendu napiszę i będę chciał się spotkać. Ale brakuje mi inicjatywy z jej strony,czuje ,że to ja bardziej zabiegam o nią ,a też powinienem być dla niej w jakiś sposób wyzywaniem..to może teraz nie wychodzić z nią weekend ,nie pisać , czekać aż się odezwie? Jak to wygląda z psychologicznego punktu widzenia ? Co zrobić , żeby zaczęła też starać się o spędzenie ze mną czasu .Nie chcę się wyłożyć na tacy i być łatwy bo stracę na atrakcyjności jeżeli inicjatywa będzie tylko z mojej strony . 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ważna informacja

Chcąc, by psycholog ustosunkował się do pytania zadanego na forum, należy na wstępie podać swój wiek oraz swoją płeć i spełnić warunki podane w instrukcji darmowej porady. Psycholodzy udzielają odpowiedzi w miarę możliwości czasowych. W razie doświadczania nasilonych myśli samobójczych należy skontaktować się z numerem 112 by uzyskać ratunek. Doświadczając złego samopoczucia lub innych problemów można rozważyć też kontakt z telefonami zaufania i pomocowymi - niektóre numery podane są tutaj.

• ksiazka.jpg

• PODCASTY-OCALSIEBIEpl.jpg

• Create New...

Important Information

Używając strony akceptuje się Terms of Use, zwłaszcza wykorzystanie plików cookies.