Jump to content
  • psycholog-online-skype-16.jpg.jpg

Co mam ze sobą zrobić

Magda Lena28

Recommended Posts

Witam. Mam na imię Magdalena. Mam 28 lat. Wydawało mi się, że więcej nie będę potrzebowała pomocy. Jestem po przejściach, kilka lat temu wyszłam z depresji. Wydawało mi się, że jeśli dałam radę po bardzo ciężkich przejściach to nic mnie nie złamie. Tylko wszystko wraca. Nie mogę sobie poradzić sama ze sobą. Wrócił lęk przed wszystkim. Boję się wychodzić z domu, boję się sama siebie. Nie wiem jak mam wrócić do pracy do której bardzo lubiłam chodzić. Wszystko mi się w życiu zaczęło układać, powinnam cieszyć się tym co mam. Lecz niestety nie potrafię. Mam myśli samobójcze, nienawidzę się przez nie. Boję się, że w końcu przegram walkę z tymi myslami i zrobię sobie krzywdę. Nie mam odwagii iść do lekarza, nie mam odwagii powiedzieć komuś, że znowu coś takiego się ze mną dzieję. Wstydzę się tego, że jestem taka słaba. Nie wiem co mam robić. Ostatnio moim marzeniem jest to by już więcej się nie obudzić. Co ze sobą mam zrobić? 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Ważna informacja

Chcąc, by psycholog ustosunkował się do pytania zadanego na forum, należy na wstępie podać swój wiek oraz swoją płeć i spełnić warunki podane w instrukcji darmowej porady. Psycholodzy udzielają odpowiedzi w miarę możliwości czasowych. W razie doświadczania nasilonych myśli samobójczych należy skontaktować się z numerem 112 by uzyskać ratunek. Doświadczając złego samopoczucia lub innych problemów można rozważyć też kontakt z telefonami zaufania i pomocowymi - niektóre numery podane są tutaj.

• ksiazka.jpg

• PODCASTY-OCALSIEBIEpl.jpg

• Create New...

Important Information

Używając strony akceptuje się Terms of Use, zwłaszcza wykorzystanie plików cookies.