Jump to content
  • psycholog-online-skype-16.jpg.jpg

Problemy z dorosłymi dziećmi

Aga78

Recommended Posts

Witam, jestem kobietą mam 41 lat. Jestem mama trójki już dorosłych dzieci ; córka 19 lat i synowie bliźniacy 18 lat. Jestem po rozwodzie od 12 lat A od 10 lat w stałym związku z partnerem . Od 5  lat mieszkamy razem zza granica . Nie potrafię sobie poradzic z jednym z synów,  ma do mnie żal że wyjechaliśmy z Polski , że pozbawilam go Przyjaciół. Spotyka się z kumplami tylko w Polsce z którymi wydaje mi się że ma dobry kontakt.  Przerwał naukę nie chce pracować.  Tzn popracowal trochę ale zarobił parę groszy o przestał pracować.  Leży całymi dniami na łóżku z telefonem lub przed komputerem . Nie mam na niego żadnego wpływu, kazałem mu się dokładać do rachunków ale nic do niego nie dociera Jak mam to zmobilizować do pracy ??? Bardzo się martwię.  Drugi syn córka  ucza się i pracują. 

Edited by Aga78

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ważna informacja

Chcąc, by psycholog ustosunkował się do pytania zadanego na forum, należy na wstępie podać swój wiek oraz swoją płeć i spełnić warunki podane w instrukcji darmowej porady. Psycholodzy udzielają odpowiedzi w miarę możliwości czasowych. W razie doświadczania nasilonych myśli samobójczych należy skontaktować się z numerem 112 by uzyskać ratunek. Doświadczając złego samopoczucia lub innych problemów można rozważyć też kontakt z telefonami zaufania i pomocowymi - niektóre numery podane są tutaj.

• ksiazka.jpg

• PODCASTY-OCALSIEBIEpl.jpg

• Create New...

Important Information

Używając strony akceptuje się Terms of Use, zwłaszcza wykorzystanie plików cookies.