Jump to content
  • psycholog-online-skype-16.jpg.jpg

Błagam o pomoc

Feardream

Recommended Posts

Potrzebuję z kimś porozmawiać ale mam za silne lęki żeby odebrać telefon,niemam sił wstać z łóżka,chciałabym umrzeć,niemam sił ani sensu życia,niemam nikogo już kto by mnie wsparł.Łatwiej mi to napisać ale niewiem ile dam radę.Niechcę iść na oddział zamknięty.Mam nowotwór,zostawił mnie chłopak i nieodzywa się do mnie już a ja niepotrafię bez niego żyć.kocham go i to była ostatnia szansa na miłość jaką sobie dałam, byliśmy jak dwie połówki które się odnalazły tak wiele nas łączyło w sobie.potrzebuję porozmawiać z kimś na czacie,mówię o psychologu,potrzebuję też silniejszych lekow,termin do psychiatry mam dopiero na kwiecień.Niedaje sobie rady już nieumiem wstać.Jeśli mógłby ktoś mi odpisać o możliwościach pomocy...Błagam.. Mieszkam w Łodzi.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ważna informacja

Chcąc, by psycholog ustosunkował się do pytania zadanego na forum, należy na wstępie podać swój wiek oraz swoją płeć i spełnić warunki podane w instrukcji darmowej porady. Psycholodzy udzielają odpowiedzi w miarę możliwości czasowych. W razie doświadczania nasilonych myśli samobójczych należy skontaktować się z numerem 112 by uzyskać ratunek. Doświadczając złego samopoczucia lub innych problemów można rozważyć też kontakt z telefonami zaufania i pomocowymi - niektóre numery podane są tutaj.

• ksiazka.jpg

• PODCASTY-OCALSIEBIEpl.jpg

• Create New...

Important Information

Używając strony akceptuje się Terms of Use, zwłaszcza wykorzystanie plików cookies.